Glovis Czech Republic
Strana 1 z 1
Glovis Czech Republic
Zdravím Vás. Mám dotaz: Jaký máte názor na firmu Glovis (působí v HMMC, zajišťuje část logistiky a skladové hospodářství). Pište své zkušenosti, názory, postřehy..( i na firmy které pracují pro Glovis: Pac-Tra, CZ-Daebo, ALC, HDS). Děkuji, Fantom
Naposledy upravil Phantom_of_HMMC dne Sat Aug 30, 2008 3:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Phantom_of_HMMC- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 25. 07. 08
Re: Glovis Czech Republic
Nikdo nic?
tydýt napsal:a kde si přišel na to, že glovis vlastní ALC?
Nevlastní, sorry. Měl jsem špatné informace. Opraveno.
klíd .... všichni ti co jsi napsal, jsou subdodavatelé....... a proto zaměstnanci mají málo peněz:-)
tydýt- Anonymní
Čuráci
Nabírají lidi a zase propouštějí. Nabrali 90 lidí za 2 měsíce a 90 lidí propustily. Tak neváhejte a máta tam 3 týdenní šanci pracovat u korejců. Stačíte se tam jenom naučit národní píseň korejců. A to stojí za to. S pozdravem Já to udělal a skušenost stála za to.
skurveny- Anonymní
no ja delam sice teprve chvili v Daebu a jsem spokojena zatim neni nic vyslovene co by mi vadilo...i kdyz vsichni za dob pracovniho uradu rikali vyhybej se Glovisu a Mobisu...ale na Glovis bych ted klidne sla...
MGT- Anonymní
Národní píseň korejců - NO COMMENT . Daebo má taky svoje výhody
Glovis dnes propustil hromadu lidí,nechodte dělat na JIS,je tam senior,kterému vládne štastně vdaná žena!!!!!!!!!
KOCATA- Anonymní
pracovala jsem pro ALC a po zkušební době mě propustili pro nadbytečnost a vzápěti přijali další nové uchazečky a to si myslím že nejsem žádný lempl k práci chodila jsem do práce ikdyž jsem měla prac.uraz ,tak se mi zavděčili. A to nehovořím o přístupu k zaměstnncum nikomu nedoporučuji.
maarr- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: